Tip of the day

BALLERINA PROJECT- FOTOGRAFII SPECTACULOASE CU BALERINE

Se poate sa fi auzit deja de Ballerina Project, o serie in desfasurare de fotografii care au ca si scop capturarea elegantei dansatorilor din toata lumea, intr-un context urban.

Proiectul, fondat de fotograful Dane Shitagi, are ca sursa de inspiratie atmosfera cruda a oraselor in care au fost facute fotografiile, creand imagini ce pun in contrast pozitiile gratioase ale dansatorilor cu liniile dure si rugozitatea neastamparata a strazilor.

Dupa 15 ani si mai mult de 1000 de imagini create, acest proiect nu este doar o serie de poze frumoase cu dansatori, este mai degraba o colectie de portrete care comunica emotie.

Totul a inceput cu o rola clasica de film fotografic in Honolulu, Hawaii.

Opera lui Shitagi este acum ramificata in lumea fotografiei digitale, munca sa extinzandu-se in multe orase din jurul lumii, astfel incat proiectul continua sa creasca si are acum o multime mare de adepti.

Fiecare aspect al fotografiilor este gandit cu grija, pentru a crea o serie de poze unice si spectaculoase.

Majoritatea dansatorilor care apar in aceste serii au dansat sau danseaza pentru companii de balet din jurul lumii, iar calitatea profesionista a dansatorilor este evidenta in fiecare fotografie.

Daca vrei sa admiri si alte fotografii din acest proiect, le poti gasi  aiciaici, si aici.

the ballerina project
fotografii cu balerine

 

balerina

 

 

corp de balerina

 

Sursa: mymodernmet.com

 

About Carina 95 Articles
Carina Badea - IN CURAND