EXERCITII PENTRU BRATE FRUMOASE (PE CARE LE POTI FACE ORIUNDE)

exercitii pentru brate, folosind greutatea propriului corp


exercitii pentru brate cu greutatea corpului

 

Exercitii pentru brate frumoase, pe care le poti face oriunde.

 

Ai auzit ca se poate face sport si acasa, dar nu stii ce poti face si nu iti amintesti niciodata ce exercitii ar trebui sa faci.

 

Se pot obtine rezultate daca faci sport doar acasa?

Da, da si iar da.

Atat timp cat o faci in mod constant, ai grija la executia corecta si te hranesti corespunzator, vei putea obtine rezultate frumoase.

 

 

Cum iti construiesti un antrenament ?

 

✔️Daca vrei sa iti construiesti singura un program, pe care sa-l poti face oriunde, alege 4-6 exercitii diferite si executa cate 8-15 repetari din fiecare, de 3-4 ori.

✔️O greseala comuna este sa credem ca vom obtine rezultate mai bune daca alegem exercitii complicate sau ne aventuram sa facem cu greutati mai mari, insa pentru a obtine rezultate de durata nu este nevoie nici sa alegem exercitii atat de dificile, incat sa nu stim cum sa le executam in mod corect, nici sa ne agitam foarte mult.

✔️Intotdeauna incepe cu o incalzire energica.

✔️La sfarsit nu uita de stretching.

✔️Indiferent daca iti construiesti singura antrenamentul sau urmezi un antrenament de pe Youtube, este foarte important, pentru a evita accidentari viitoare si pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti, sa iti aloci o prima sesiune de invatare a formei corecte a exercitiilor. Urmareste-ti miscarile corpului in oglinda si corecteaza cu obiectivitate greselile de postura sau executare pe care le observi. Poti ruga pe cineva sa faca acest lucru cu tine sau poti apela la un atrenor personal pentru primele antrenamente.

✔️Nu uita sa mentii abdomenul incordat, pentru a proteja spatele. 

✔️Pentru exercitiile executate in picioare, tine picioarele departate la latimea umerilor, cu varfurile degetelor spre exterior, genunchii putin flexati.

✔️Mai jos, vei gasi cateva exercitii pe care le-am ales pentru tine. Sunt exercitii pentru brate frumoase, care folosesc greutatea propriului corp.

 

Exercitii pentru brate frumoase:

 

Flotari

 

Flotari inversate, pentru triceps

 

Flotari pentru umeri

 

Flotari pentru triceps, din pozitia culcat lateral

 

Rotiri de brate

 

Rotiri de brate, variatii

 

Stretching pentru brate

 

About Carina 83 Articles
Carina Badea [Food& Coaching] Specialist in nutritie vegetariana. Coach in mancat emotional. Ajut oamenii sa creeze relatii armonioase cu corpul si cu hrana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*