IN CE MOMENT AL ZILEI ESTE INDICAT SA NE ANTRENAM?

Dimineata sau seara

in ce moment al zilei ne antrenam

 

In ce moment al zilei ne antrenam?

Daca vorbim in mod general, cel mai bun timp pentru a ne antrena este cel pe care putem sa il integram in programul nostru in mod regulat.

Mai bine ✅ BIFAT decat 💯 PERFECT, nu-i asa?

 

Acestea fiind spuse, exista dovezi conform carora un antrenament executat dimineata ne ajuta sa ne incepem ziua mai bine, atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Primim o explozie necesara de endorfine (ce ne vor ajuta sa avem o dispozitie mai buna pe timpul zilei), iar rata metabolismului va creste si vei arde mai multe calorii pe timpul zilei. Mai mult, pentru ca vom fi bifat deja antrenamentul, vom putea observa ca vom face alegeri alimentare mai sanatoase pe timpul zilei (ce e bine inceput, e bine facut.)

 

In ce moment al zilei ne antrenam?

Multi oameni spun ca antrenamentele facute de dimineata ii ajuta sa aiba o zi mai buna pentru ca, orice nu s-ar intampla in acea zi si oricum nu ar merge ziua, ei vor sti ca au facut ceva bine pentru sine.

Alti oameni raporteaza ca, dupa o intreaga zi de munca, nu au niciodata energia necesara pentru a se motiva si pentru a face antrenamente. Un antrenament, oricat de scurt, facut dimineata, ii ajuta sa mentina stilul de viata sanatos pe care si-l doresc.

Daca vrei sa incerci sa aduci aceste modificari vietii tale, insa nu te-ai antrenat niciodata dimineata, ai putea observa ca este dificil la inceput. Tine minte ca lucrurile devin mai usoare, odata cu timpul. Incepe cu antrenamente scurte, pentru a putea crea un obicei. Cu timpul, vei putea adauga atat intensitate, cat si durata antrenamentelor tale.

Cat de curand, te vei bucura de rezultatele dorite. 💪

 

Citeste si: How to stay in shape when you’re busy- Precision Nutrition

 

 

Sursa infografic: https://www.instagram.com/andreibadea_pt/

About Carina 82 Articles
Carina Badea [Food& Coaching] Specialist in nutritie vegetariana. Coach in mancat emotional. Ajut oamenii sa creeze relatii armonioase cu corpul si cu hrana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*